Styrk jeres CSR profil

Ønsker din virksomhed at hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job og samtidig styrke jeres CSR-profil? Så kan vi hjælpe jer. 

Ved at tage et socialt ansvar giver du din virksomhed et godt omddømme og det kan betyde meget i fremtiden i forbindelse med rekruttering af kvalificeret arbejdskraft.  Det er nemlig attraktivt for rigtig mange at arbejde for en virksomhed, der tager socialt ansvar. At hjælpe mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet har som regel også en positiv effekt på de øvrige medarbejdere, fordi det giver mening at hjælpe andre og det kan derfor være med til at øge arbejdsglæden.

I skal blot kontakte os, så kommer vi forbi jeres virksomhed og præsenterer mulighederne – naturligvis med afsæt i og respekt for jeres virksomheds daglige drift. Vi har et bredt kandidatudvalg til deltids – og fleksjobs, samt jobs på få timer pr. uge og vi hjælper med at finde det helt rigtige match til lige netop din virksomhed. Hvis du vil høre mere, kan du kontakte afdelingsleder Ester Engberg på 87 94 79 68. 

Luk menu