AKTIVITETS- OG SAMVÆRSTILBUD

Velkommen

Er du i væsentlig grad udfordret psykisk og måske socialt? Så kunne et aktivitets- og samværstilbud være stedet, hvor du kan udfolde dig sammen med andre. Det kan være et sted, hvor du kan komme og nyde en kop kaffe og få et måltid mad, uden at der er krav om andet. Samtidig er der mulighed for de gode snakke, som kan være med til at skabe den forandring som du søger, ved netop at støtte om de mål som du har sat dig for at komme videre og for at få det liv, du ønsker dig.
Et aktivitets og samværs tilbud på Vestermølle kan være med til at forebygge at dine problemer vokser sig endnu større.

Om vores hus Vestermølle

Vores projekthus Vestermølle, er beliggende natur skønt ved sø og skov og fungerer som kursus- og projekthus for særligt tilrettelagte forløb som vejledning, afklaring og sociale aktiviteter. Det er bestående af flere områder/værksteder:

  • Vores køkken og intern service, laver mad til husets gæster og huset borgere og sørger for, at huset er pænt og rent. Når man er på Vestermølle spiser man gratis med, og der er altid kaffen på kanden.
  • Vores betonværksted fremstiller lækkert boliginteriør, som sælges i vores butik Nøjsom på Adelgade.
  • Vi har et dejligt hus og en skøn have, som vi i fællesskab passer og vedligeholder. Og der er mulighed for gode gå ture i skoven omkring vores hus.
  • Aktivitets- og samværstilbuddet – her mødes du sammen med andre, som er i samme situation som dig. Der er mulighed for at lave nogle fælles aktiviteter, og der er også mulighed for at komme og være i huset og nyde en kop kaffe og få de gode snakke.
    Nogle gange arrangerer vi i fællesskab ture ud af huset, hvor det må forventes en egen betaling f.eks. ved besøg i svømmehal, museum mv.
Vester,mølle
Vestermølle

Åbningstider

Tirsdage i tidsrummet kl. 11.00–14.30

Transport

Transport til og fra Vestermølle; Har du ikke selv mulighed for at transportere dig ud til Vestermølle, er der mulighed for, at du kan blive hentet og kørt retur, enten ved banegården eller ved Sundhedscentret. Dette aftales nærmere ved visitationen.

Henvisning

Hvis du tænker, at dette kunne være noget for dig, så skal du kontakte din sagsbehandler, som så vil udfærdige en henvisning til dette tilbud.

Sted

Vestermølle
Oddervej 80 A
8660 Skanderborg

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder og sundhedscoach, som er fast kontaktperson i dette tilbud: Marianne Præst

Kontaktoplysninger

Marianne Præst
Projektmedarbejder
Tlf.: 8794 7838 / 2490 8074

Luk menu