Træværkstedet

På træværkstedet producere vi brugsgenstande, og giver møbler et nyt look. Tingene bliver solgt i butik Nøjsom. Mange ting er faste produkter, som bliver produceret hele året. Desuden det laver vi ting til årstiderne, samt jul og påske.

På træværkstedet vil man få kendskab til, og erfaring med at betjene div. snedkermaskiner (Rundsav, tykkelseshøvl, båndsav, drejebænk osv.)

Der er også mulighed for at prøve kræfter med vores CNC-fræser, som kobler It færdigheder sammen med det traditionelle træarbejde.
Vi har også et lille meta værksted, her er der bl.a. mulighed for at svejse.

Man behøver ikke at have erfaring med området, da oplæring vil finde sted. Oplæring i maskiner, men også i hvordan man limer og hvilket træ der er godt at bruge til forskellige ting m.m.
På træværkstedet er der mulighed for at indgå, som en del af en produktion eller at køre sit eget projekt fra start til slut.
Der er opgaver som ligger fast hver uge, som vi alle hjælper hinanden med at løfte. Det er både opgaver til produktionen, men også oprydning og hjælp i frokoststuen. Det giver en god mulighed for at variere arbejdsdagen og tilpasse den til hver enkle borger.
Vi har et tæt samarbejde med både sy- og betonværkstedet, her er der mulighed for at trække på andres kompetencer og få kendskab til andre materialer.

På værkstedet sætter vi humor og det sociale samvær højt.

Luk menu