Produktionskøkkenet

Afklarings- og udviklingsforløb i produktionskøkkenet indeholdeholder tilberedning af mad fra bunden. Der er plads til 8 personer i køkkenet.

Der laves dagligt ca. 100 portioner mad til personalet på Kompetencecenteret, men også til andre offentlige steder. Køkkenet laver morgenbuffet og frokostbuffet med forskellige retter så som kolde anretninger, sandwich, salater, varm mad, bager brød og kager.

Der udarbejdes menuplaner, bestilles varer, bringes mad ud og sørges for den daglige rengøring af køkkenet. Der er jobrotation med café- og miljøteamet, og man hjælper hinanden med opvask og servicering af cafeen.

Et forløb i køkkenet indebærer, at man som udgangspunkt afprøves i alle jobfunktioner. Der afholdes løbende individuelle samtaler, og der er hele tiden fokus på dit mål med arbejdet i køkkenet.

Der er mulighed for at prøve rigtig meget af i køkkenet, og bruge det som øvebane og springbræt til uddannelse eller arbejde.

Køkkenet er udstyret med hæve-sænkeborde og lifte til at flytte tunge varer. Vi får besøg af en fysioterapeut hver 14. dag, der kigger på arbejdsstillinger, og kan råde til rigtig brug af krop og redskaber.

Der er mulighed for at opnå hygiejnebevis, efter bevilling fra sagsbehandler. Produktionskøkkenet har åbnet mellem kl. 07:00 til 15:00 mandage – torsdage, fredage til kl. 12:00.

Mødetider aftales individuelt inden for åbningstid.

Luk menu