Her finder du få svar på de mest almindelige spørgsmål

Information til borgere i forløb

Kompetencecenter Skanderborg arbejder med aktivering og afklaring af ledige i Skanderborg Kommune, hvor vores kerneopgave er at hjælpe dig tættere på arbejde eller uddannelse.

Vi tager altid udgangspunkt i din situation og vil hjælpe dig til at opnå de kompetencer, der skal til, for at du kan komme videre med dit liv.

For at modtage et forløb på Kompetencecenter Skanderborg skal det ske efter aftale med din sagsbehandler fra Jobcenteret. Sagsbehandleren sørger for henvisning til Kompetencecenter Skanderborg, og du vil modtage et indkaldelsesbrev. Husk at tjekke din E-boks

Når du, som borger, skal møde første dag på Kompetencecenter Skanderborg, skal du melde dig i Informationen, og du må meget gerne medbringe den indkaldelse, du har modtaget. Så er det lettere at finde ud af, hvem du skal tale med. Du kan også medbringe navnet på din kontaktperson.

Du kan via dette link Medarbejdere se en oversigt over Kompetencecenterets medarbejdere og måske se din kommende kontaktperson.

Der er mulighed for at købe en formiddagssnack og frokost i vores café til yderst fornuftige priser. Du er også velkommen til selv at medbringe frokost. Der er gratis vand, kaffe og te.

Cafeen er åben kl. 9.45–10.30 og kl. 11.45–12.45.

Hvis du bliver syg, skal du helst melde dette direkte til din kontaktperson eller alternativt til vores Information på
tlf. 8794 7930.
 Du må ikke melde afbud på Kompetencecenterets fællesmail.

Motionscentret har åbent for henviste borgere mellem kl. 8.00 og 15.00/14.00 (fredag). Du skal være færdig med at træne på de anviste tidspunkter.

Vores åbningstider er:

Mandag, tirsdag, onsdagkl. 08:00 – 15:30
Torsdagkl. 08:00 – 16:30
Fredagkl. 08:00 – 14:00

 

Luk menu