Café- og miljøteamet

I Café- og miljøteamet har vi mange alsidige opgaver, som eksempelvis kunne været at betjene Kompetencecenterets Cafe, som inkludere kasse- og kundebetjening, opgørelse af dages salg, oprydning og lettere rengøring.

Vi har diverse serviceopgaver både udedørs og indenfor, og der kan være lettere pedelopgaver i samarbejde med værkstedet. Vi kan vi have møder og kursus, der skal serviceres, og vi hjælper til i rengøringen, hvis der er brug for det.

Du bliver lært grundig op i alle opgaver, og man bliver ikke ladt alene med opgaven før man er sikker i den. Vi tilpasser os, så vidt det er muligt, dine behov. Det betyder, at hvis der er brug for små eller lette opgaver, så finder vi dem. Har du brug for at have opgaverne på skrift og følge en plan, så hjælper vi med det også. Alt i alt er målet at du føler det er rart at komme på arbejde. Hvis du vil og har lyst kan man få ansvar for dele af opgaverne, alene eller i samarbejde med andre borger eller personale.

Målet med et forløb i café- og miljøteamet kan være mange. Flere kompetencer i servicefaget, mødestabilitet, sprogpraktik, at blive mere selvstændig, er bare nogle eksempler på hvad målet kunne være.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter humor og socialt samvær højt. Vi vil gerne være kendt for at have mangfoldighed, engagement og rummelighed med i vores tilgang til arbejdet med vores borger.

Vores pauser holder vi sammen med køkkenet. Kl. 08:45 – 9:00 kl. 10:30 – 10:40 og
kl. 12:00 -12:30
Åbningstid er: mandag til torsdag 07:30 – 13:30 fredag 07:30 – 12:00

Luk menu