"Spiren"

I værkstedet “Spiren” arbejder vi med lettere opgaver som stiklinger, potning, klipning, m.v. Vi samarbejder med Planteskolen som er en del af Aarhus Kommune, som sælger planter videre til eksport, Herudover har vi en lille produktion af krydderurter. Vi arbejder med årstidernes plante og dekorationer
I vintertiden arbejder vi indendørs, og når foråret kommer, tilbyder også udendørs plantearbejde.

Vi holder til i pavillon 7 på Sølund. Værkstedet har plads til 10 borgere, og der er mulighed for at arbejde alene eller i små teams.  

Spiren er for dig, der er interesseret i at prøve dig af inden for det grønne område, eller som allerede har erfaring inden for området. Vi har hæve/sænkeborde, og der er mulighed for forskellige hjælpemidler. Opgaverne kan udføres både stående og siddende.

Opgaverne er meget alsidige og der kan i høj grad tages højde for de skånehensyn, som den enkelte borger måtte have. Der findes altid en opgave, som borgeren kan være en del af. Arbejdet kan tilrettelægges så borgerne kan overskue processen, og de bliver altid instrueret til opgaverne. Borgeren bliver lært grundigt op, vejledt og instrueret til opgaverne af den værkstedsansvarlige, og der vil forekomme sidemandsoplæring.

Luk menu